Lelkes csapatunk


Nagy Luca- pedagógus, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta, kundalini jógaoktató


Benczédiné Szászi Ági-jógaoktató


Kollár Alíz-kineziológus, mozgás-és képességfejlesztő

(Kulcsár -Komplex Mozgásterápia, Tanulási Coach)


Nagy Luca alkotó-fejlesztő meseterápia vezető

Pedagógus és édesanya vagyok. Két fiúgyermekem mellett több tucat fogadott gyermekem, azaz tanítványom van. Minden eszközzel, ami a tárházamban megtalálható (dráma, EDU-kineziológia, tibeti hangtálak, relaxáció, mesélés) arra törekszem, hogy a gyerekek ellazuljanak, s a tanulás egy örömteli élményt nyújtson.

Hiszem, hogy mindenki zseninek született, hogy nincsenek hibák, és hogy az odafigyelés minden stresszt és fájdalmat felold.

Meseterápiát Boldizsár Ildikónál tanultam.

Szeretettel várom a hozzám érkező gyerekeket!

www.borosluca.com

Benczédiné Szászi Ági-jógaoktató

Családi napközi vezetői végzettségem van, de a szó hagyományos értelmében nem dolgoztam gyermekekkel. Nem vagyok pedagógus, de gyermekkorom óta különös kapcsolatom van a gyermekekkel. Még magam sem voltam igazán felnőtt, amikor már nálam kisebb gyerekeket bíztak rám a felnőttek tiszta szívvel. Saját két gyermekemen kívül rendszeresen 6-8 vendég-gyermek szaladgált boldogan udvarunkban, lakásunkban. Mindig nagyon szerettek hozzánk jönni... Volt idő, amikor egyéb munkáim mellett gyermekfelügyeletet vállaltam, vagy korrepetáltam iskolás gyermekeket.

Megfigyeltem, hogy a gyerekek általában nagyon gyorsan elfogadnak, és rendszerint hamar megnyílnak felém. Könnyedén megtalálom velük a hangot. Ha kell, szigorú vagyok - ez a gyerekeknek egyfajta biztonságot is ad.

Ha megkérdeznek, mit tudok elmondani a gyerkekkel való kapcsolatomról ... csak ennyit: nagyon szeretem és csodálom őket! ...mindegy, milyen gyermek....pici, kicsi vagy nagyobbacska....kishercegnő vagy kisherceg...csöndes, visszahúzódó, vagy cserfes virgonc.... egyformán megdobogtatják a szívemet.

www.jogafeszek.huKollár Alíz- kineziológus, Bach virágterápia

Mindig is csodáltam a gyermeki tekinteteteket. Valahogy olyan világba vezettek engem, ahol a szépség, a tisztaság és a jelen lakozik. Szerencsés vagyok, hogy részese lehetek ezeknek a világoknak, és a célom, vágyam az, hogy ezeknek a gyermeki tiszta világoknak a szépségét megőrizhessük. 

Fontos, hogy a régi és új "rendszerek" közötti- még egyelőre vékony hídon- egyensúlyozva legyen segítség, a gyermekeknek és a szülőknek. Ezt szeretném. Kineziológusként és anyaként.

A másik vágyam, hogy mi -ahogy egy kedves barátom szokta mondani- a "már nem-még nem" generációhoz tartozó szülők, pedagógusok képesek legyünk segíteni a gyermekeknek, hogy felnőhessen egy olyan generáció lelki egészségben, akik jobbá tehetik a világot.

A kineziológia egy igazán gyengéd módszer, ami a gyengédsége mellett nagyon hatékonyan képes segíteni mind a lelki-érzelmi nehézségek oldásában, mind a tanulási problémák kezelésében.

A tanfolyamok célja pontosan az, hogy a gyermekek közelebb tudjanak kerülni önmagukhoz, a társaikhoz, a szüleikhez. A konkrét stresszoldó technikák elsajátításával és a módszerek megismerésével, a "lehet másképp is" megnyugtató, biztonságot adó érzésével tudjanak hazamenni. 

Vidáman, nevetve. :)Szeretnél kapcsolatba lépni velünk?