Kollár Alíz- kineziológus 3in1 Concepts One Brain® Konzultáns Facilitátora ,mozgás-és képességfejlesztő

(Kulcsár -Komplex Mozgásterápia, Tanulási Coach) 

Mindig is csodáltam a gyermeki tekinteteteket. Valahogy olyan világba vezettek engem, ahol a szépség, a tisztaság és a jelen lakozik. Szerencsés vagyok, hogy részese lehetek ezeknek a világoknak, és a célom, vágyam az, hogy ezeknek a gyermeki tiszta világoknak a szépségét megőrizhessük. 

Fontos, hogy a régi és új "rendszerek" közötti- még egyelőre vékony hídon- egyensúlyozva legyen segítség, a gyermekeknek és a szülőknek. Ezt szeretném. Kineziológusként és anyaként.

A másik vágyam, hogy mi -ahogy egy kedves barátom szokta mondani- a "már nem-még nem" generációhoz tartozó szülők, pedagógusok képesek legyünk segíteni a gyermekeknek, hogy felnőhessen egy olyan generáció lelki egészségben, akik jobbá tehetik a világot.

A kineziológia egy igazán gyengéd módszer, ami a gyengédsége mellett nagyon hatékonyan képes segíteni mind a lelki-érzelmi nehézségek oldásában, mind a tanulási problémák kezelésében.

A foglalkozások célja az, hogy a gyermekek közelebb tudjanak kerülni önmagukhoz, a társaikhoz, a szüleikhez. A konkrét stresszoldó technikák elsajátításával és a módszerek megismerésével, a "lehet másképp is" megnyugtató, biztonságot adó érzésével tudjanak hazamenni. 

Vidáman, nevetve. :)

https://www.kineziologia-szentendren.hu/

Nagy Luca 

pedagógus, alkotó-fejlesztő meseterapeuta, kundalini jógaoktató

Pedagógus és édesanya vagyok. Két fiúgyermekem mellett több tucat fogadott gyermekem, azaz tanítványom van. Minden eszközzel, ami a tárházamban megtalálható (dráma, EDU-kineziológia, tibeti hangtálak, relaxáció, mesélés) arra törekszem, hogy a gyerekek ellazuljanak, s a tanulás egy örömteli élményt nyújtson.

Hiszem, hogy mindenki zseninek született, hogy nincsenek hibák, és hogy az odafigyelés minden stresszt és fájdalmat felold.
Meseterápiát Boldizsár Ildikónál tanultam.
Szeretettel várom a hozzám érkező gyerekeket és felnőtteket!

https://www.nagyluca.hu/


Szeretnél kapcsolatba lépni velünk?