Rendelhető termékek!


FÉNYGÖMB

Feszültségoldó, megerősítő meditációk-vizualizációk gyermekek és szülők számára 

-MUNKAFÜZET gyermekek számára

léleksimogató feladatokkal 

(7 éves kortól)

A hanganyag meditációi szövegesen megtalálhatóak a könyvben!

Mind a 6 témához

kreatív és EQ-fejlesztő feladatok társulnak, melyek rögzítik a meditációk/vizualizációk során felszínre kerülő pozitív képeket.

HANGANYAG (MP3) gyermekek és felnőttek számára

a kellemes, megnyugtató relaxációs zenék elősegítik az ellazulást, a feszültségek oldását.  

 6 TÉMA

  • feltöltekezés a természet erejével (mágikus erők)
  • érzelmek kezelése a kapcsolatokban (varázslatos mező)
  • harag, szomorúság, félelem elengedése (áramló színfolyam)
  • magabiztosság, nyugalom (varázskövek)
  • egyediség felismerése (fénygömb)
  • belső nyugalom megtalálása (bűvös tükör)


Grafika: Bodó Vera

Zene: Liszkay Péter

Hang: Hodosi Enikő (Manoya) énekesnő

Szöveg:Kollár Alíz

VÉDŐPAJZS 

Szorongásoldás, biztonságérzet növelése, kapcsolódások elősegítése kreatív és EQ-fejlesztő feladatokkal, a MUNKAFÜZETBEN található meditációkra-vizualizációkra illetve a letölthető VÉDŐPAJZS MEDITÁCIÓS HANGANYAGRA épülve.


  • MUNKAFÜZET gyermekek számára (8 éves kortól)
  • HANGANYAG (MP3) gyermekek és felnőttek számára

6 TÉMA:

-testünk energia központjainak megerősítése

 (A hét varázslatos hely ereje)

-testünkkel való kapcsolódás

 (A mágikus kapcsolat)

-biztonságérzet növelése, stabilitás elősegítése, fényünk erősítése (Csodálatos átváltozás)

-védelmező buborékunk felfedezése, erősítése

 (Védőpajzs)

- kellemetlen érzéseink oldása (Varázsáramlat)

-harag elcsendesítése

 (A szív melegsége)


Grafika: Bodó Vera

Zene: Liszkay Péter

Hang: Tenki Dalma színművész

Szöveg:Kollár Alíz


Szeretnék rendelni!

Hallgass bele a meditációkba!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és wetransfer segítségével elküldök a mailedre egy részletet a Fénygömb és Védőpajzs munkafüzet egy-egy meditációjából.

Fontos! Kérlek pontosan töltsd ki a mail címed, mert hibás adatok esetén nem tudom elküldeni a hanganyagot! Amennyiben több nap elteltével sem kapsz wetransferen keresztül semmit, kérlek jelezd felém mailben! Köszönöm!

Fénygömb ajánlók

"Nagyon hasznos és hiánypótló kiadvány a Fénygömb. A vizualizációk rendszeres használatával a gyerekek megtanulhatják megérteni és kezelni érzéseiket ahelyett, hogy elnyomnák azokat. Megismerhetik azokat az egyszerű módszereket, amik egész életükben segítségükre lesznek bármiféle stressz kezelésében. Megtapasztalhatják kreatív képességeiket és az elméjük építő erejét. A szülőnek is nagy segítség, hiszen ezekkel a gyakorlatokkal nem csak a gyerekek lelki világa válik kiegyensúlyozottabbá, hanem a közösen töltött minőségi idő is építi a kapcsolatot, valamint a szülőnek egy fantasztikus módszert ad a kezébe ahhoz, hogy gyermekét segítse a problémák megoldásában." Rácz Szilvia

"Örülök neki, hogy részt vehettem a könyv elkészítésében és nagyon köszönöm Alíznak, aki megálmodta a Fénygömböt és rám bízta ezt a szép feladatot, hogy rajzokkal hozzuk közel a gyerekekhez a meditációs gyakorlatokat így játékos feladatokkal segíti őket a feldolgozásban. A hanganyag kellemes háttérzenével, természeti képekkel, rövid egységekkel a gyerekek számára könnyen befogadható. A hallgatás során felmerült érzések jól feldolgozhatók a munkafüzet segítségével, amiben játékos és rajzos tevékenységek váltják egymást.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne beszélgetni gyermekével érzésekről, belső gondolatokról, vagy segítséget szeretne nyújtani gyermekének egy - egy probléma feldolgozásához. Remélem sok gyereknek és szülőnek fog támogatást adni, mert gyakorlati feladatokon keresztül igyekszik leküzdeni a gyerekkori szorongásokat és a sajnos már ebben a korban felmerülő stresszes állapotokat és nem utolsó sorban segíti a szülőket is kommunikálni a gyerekekkel, az ő kis(nagy) belső problémáikról, ami talán a legfontosabb." Bodó Vera

"Ezt a munkafüzetet szeretettel ajánlom mindazon szülőtársaim számára, akik szeretnék gyermekeiknek megtanítani, hogyan törődhetünk önmagunkkal és a bennünket körülvevő világgal. Hatalmas segítség ez, hiszen a mi gyermekkorunkban sokunknak a rossz érzéseink miatt egyszerűen szégyellnünk kellett magunkat, ahelyett, hogy segítséget kaptunk volna ahhoz, hogy a maguk természetességében elfogadjuk, majd átalakítsuk őket. Emiatt aztán felnőttként rengeteg bűntudatot őrzünk magunkban, és nincs más választásunk, mint hogy megtagadjuk azon részeinket, melyek előnytelen színben tüntetnek fel bennünket. A belső és külső harcok miatt életünk gyakrabban hasonlít egy csatatérre, mint a nyugalom szigetére... De van lehetőségünk arra, hogy ne ezt a mintát adjuk tovább!!!
Ez a munkafüzet a benne lévő meditációkkal, gyakorlatokkal, és a különböző kreatív technikákkal lehetőséget ad gyermekeinknek a napjainkban beérkező hatalmas információtömeg feldolgozására, rossz érzéseik feloldására, társaikkal való empatikus készségük fejlesztésére, elősegíti a nyugodt, pihentető éjszakai alvást.
Személyes tapasztalatom:
Első osztályos kisfiam minden este a szobájában alszik el, az esti meseolvasást követően. Éjjelente időnként nyöszörög, esetleg csikorgatja a fogát álmában, 2-3 óra körül általában felébred, átjön a hálószobánkba és közénk bújik, és nyugodtan alszik tovább. Azokon az estéken, mikor ebből a "mesekönyvből" olvasok neki, gyakran előfordul, hogy már a "mese" felénél, látom és hallom, hogy mélyen, egyenletesen lélegzik, rándul egy-egy aprócskát, tehát elaludt. Én azonban nem hagyom abba az olvasást, hanem egészen végigolvasom, az alvásba vezető lezárásig: " Most pedig egytől tízig számolok, és amikor tízhez érek elalszol,és reggel boldogan, kipihenten ébredsz." Aztán lekapcsolom a villanyt, megpuszilom és kijövök a szobából. Az ezt követő éjszakán nincs "vándorlás", sem nyöszörgés vagy rossz álom. Reggel pedig az én mókuskám valóban kipihenten ébred." 

Bereznai Katalin


"Sajnos a szorongás vagy a stressz minden korosztályt érinthet, jelentkezhet akár gyermekkorban is. Nagyon fontos a feszültségoldás gyermekeknél is, az, hogy miként birkózik meg ebben a korban a stresszel, hatással lehet egész további életére. Gyermekeknek folyamatosan alkalmazkodniuk kell az őket körülvevő világhoz, ők erősebb alkalmazkodásra vannak ítélve, hiszen nekik a felnőttekkel körülvett világban kell élniük, ez sokszor állítja őket komoly kihívások elé. Elvárásokat támaszt gyermekeinkkel szemben, melyeknek nagyon nehéz megfelelni. Iskolába kerülvén újabb kihívások elé kerül a gyermek, ahol nap mint nap meg kell állnia a helyét. Hogy hogyan birkózik meg a stresszel, milyen stratégiákat sajátít el gyermekkorában, garantáltan kihatással lesz egész életére. Legbiztosabb pont a szülők és gyermek közötti kapcsolat, ahol a gyermek megértésre, szeretetre talál. Szülőként feladatunk, hogy ápoljuk gyermekünk lelkét, támaszt nyújtsunk a nehéz pillanatokban, átérezzük bánatát, feloldjuk feszültségét. A FÉNYGÖMB hatékony módszer, feszültségoldó, megerősítő meditációk-vizualizációk, léleksimogató feladatokkal gyermekek számára. A szorongás testi, lelki tünetének csökkentésére nagy segítségünkre lehet a FÉNYGÖMB melyben megtanuljuk, hogyan tudunk ellazulni, közben kizárjuk a külvilágból érkező hatásokat, ezzel sikeresen tudjuk kezelni a stressz okozta tüneteket. A füzetben található meditációk-vizualizációk szövegének felolvasását követően a gyermek képes lehet ellazulásra, észrevétlenül erőt merít a természetből, magabiztosabbnak, értékesnek érzi magát, a harag, félelem, és a szomorúság érzését el tudja engedni, megismeri belső nyugalmát, amit később bármikor elő tud hívni." Kállai Dóra


Védőpajzs ajánlók

"A Védőpajzs egy olyan munkafüzet lett, amely bár gyerekeknek készült, de ahogy készítettük, én is végtelenül megnyugodtam tőle.  Alíz csodálatos írásaival, egy olyan nyugalom szigetre kalauzolja el a gyerekeket, amitől biztos elalszanak, vagy ellazulnak. Ajánlom mindenkinek, gyerekeknek és szülőknek egyaránt, a munkafüzet egy közös relaxáció lehet az egész családnak. " Tenki Dalma, színművész

A hanganyag és a munkafüzet külön-külön és együtt is megvásárolható, használható. A munkafüzetben a hanganyag meditációi szövegesen megtalálhatóak, felolvashatóak. FÉNYGÖMB

Régen sokkal közelebb álltunk a természethez. Érintettük a földet, simítottuk a vizet, felhőket néztünk igézve. Játék a szabadban varázslatos időtöltés volt, mely közben észrevétlenül merítettünk erőt a természetből. Mára kissé elszakadtunk ettől a kapcsolódástól. A MÁGIKUS ERŐK meditáció ennek a kapcsolódásnak a felidézését segíti elő, mint ahogy a hozzá kapcsolódó feladatok is ezt a célt szolgálják.

Képessé válni megnyugodni a nyugalom köve és egy varázslatos mező segítségével, vagy magabiztosságot tudni előhívni magunkból egy vízesés és az erő köve által, mindez lehetségessé válik a VARÁZSKÖVEK meditációval.

A harag, félelem, és a szomorúság sötét foltokat hagyhat a lelkünkben és a testünkben. Ezek beazonosítását és elengedését segíti elő az ÁRAMLÓ SZÍNFOLYAM meditáció, melyhez többek között az érzelmi intelligencia fejlesztését elősegítő feladatok is társulnak.

Ugyanúgy senki sem látja a világot, mint ahogy én. Ez igaz mindenkire. Egyediek és értékesek vagyunk mindannyian. Ennek felismerését támogatja a FÉNYGÖMB meditáció, mely az elfogadást is előtérbe helyezi.

Az emberi kapcsolatok, kapcsolódások meghatározzák az életünket. Ahhoz, hogy ez egészségesen tudjon működni, fontos többek között, hogy saját magunk maradhassunk, őszinték lehessünk, tudjunk bocsánatot kérni, tudjunk megbocsátani és ki tudjuk mondani, hogy szeretlek. A VARÁZSLATOS MEZŐ meditációval mindez elérhetővé válik.

Az élet zajlik velünk együtt, néha kicsit zajosan. Ebben a zajban felbecsülhetetlen, ha megismerjük a belső nyugalmunkat, melyet bármikor előhívhatunk. A BŰVÖS TÜKÖR meditáció megtanítja, hogy hogyan tehetjük meg ezt könnyedén.

Sok szeretettel ajánlom ezt a könyvet minden szülőnek és gyermeknek!

VÉDŐPAJZS

A HÉT VARÁZSLATOS HELY EREJE meditáció/vizualizáció segítségével egy csodálatos utazásban lehet részünk. A hét hely erejének, színének, illatának átélésével valójában a testünk fő energiaközpontjait járjuk be, erősítve azokat. A feladatok emellett felhívják a figyelmet a környezetvédelem és az állatvédelem fontosságára is.

Manapság a testünkkel való kapcsolódás jelentősen háttérbe szorult. A MÁGIKUS KAPCSOLAT meditáció és a hozzá tartozó feladatok segítségével újraéleszthetjük és megerősíthetjük ezt az elengedhetetlen szövetséget.

A CSODÁLATOS ÁTVÁLTOZÁSBAN különleges módon van lehetőségünk megerősíteni a biztonságérzetünket, testünket, fényünket. Az egyediségben felfedezni a másokkal és a természettel való kapcsolódás fontosságát, felemelő érzés.

Az egészséges lelki élet talán egyik legfontosabb alapköve a biztonságérzet megléte. A VÉDŐPAJZS meditáció ezért nagyon fontos pillére a munkafüzetnek, hiszen segítségével képesek leszünk észrevenni és megerősíteni a védelmet adó, fényes buborékunkat.

Fedezzük fel a VARÁZSÁRAMLAT meditáció segítségével, hogy létezik egy biztonságot adó helyünk, és egy erőközpontunk a testünkben, melyek segítségével legyőzhetőek a kellemetlen érzéseink. A feladatok konkrét szorongásoldó ötleteket adnak, melyeket alkalmazva könnyebben visszatalálunk a lelki egyensúlyhoz.

Az érzelmek felismerése és kezelése olykor nehéz feladat. A harag elcsendesítéséhez hívható segítségül A SZÍV MELEGSÉGE meditáció. A munkafüzet feladatai segítenek rávilágítani a harag mélyén megbújó kiváltó okokra, érzésekre, és megoldásokat kínálnak a kezelésükre.

HÍRLEVÉL!

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban?